Divle Obruk Tulum Peyniri - Karışık (Kg)
3 - Yorum
Kategori
Üretim Yılı
2025
Üretim Yeri
Divle Köyü
Havale
1.235,00 TL
(%5,00 havale indirimi)
1.300,00 TL
Divle ve çevre köylerin meralarında otlatılan koyun ile divle ve çevre köylerde üretilen inek sütlerinden yapılmıştır.
Divle obruk mağarasında en az 120 gün süreyle olgunlaştırılmıştır.
% 75 Koyun sütü, %25 İnek sütü, maya ve tuz kullanılmıştır.
% 2,5 tuz içerir.
Ürünlerimizde herhangi bir katkı maddesi, renklendirici, koruyucu v.s. içermez. % 100 geleneksel üretimdir.
ÖNEMLİ UYARILAR;
Divle obruk mağarasında en az 120 gün süreyle olgunlaştırılmıştır.
% 75 Koyun sütü, %25 İnek sütü, maya ve tuz kullanılmıştır.
% 2,5 tuz içerir.
Ürünlerimizde herhangi bir katkı maddesi, renklendirici, koruyucu v.s. içermez. % 100 geleneksel üretimdir.
ÖNEMLİ UYARILAR;
- Gönderimlerimiz haftada 2 gün Yurtiçi kargo ile yapılmaktadır
- Divle obruk tulum peynirinizi kargodan teslim alırken kontrol ediniz. Eksik, hasarlı koli v.s durum var ise resimlerini çekerek bizimle paylaşınız. Ürünleriniz zarar görmüşse teslim almayınız. Teslim aldıktan sonraki 2 gün içerisinde, ürünlerinizde fiziksel bir sorun veya divle tulum peynirinizi açtığınızda bozuk çıkarsa iade edebilirsiniz.
- Satın almış olduğunuz divle obruk tulum peynirinizi bu linkte (https://www.divleobrukpeyniri.com.tr/sayfa/dop-acma-saklama) anlatıldığı şekilde açar ve saklarsanız 4-5 ay süreyle tüketebilirsiniz.
Eşsiz bir tat
Geçen yıl da almıştım, bu yıl karışık aldım. Severek tüketiyoruz. Herkese tavsiye ederim.
M... E... | 28/11/2025
| 2,35 Kg
Peynirin Kral'ı
Ürünlerin kalitesi için diyecek bir şeyim olamaz. Gerçekten en üst seviyede ve herkesin tatmasını dilerim. Evet fiyatlar biraz yüksek ama neyin fiyatı şu an ucuz ki? Yalnız koli paketlemesi biraz daha özenli olabilir. Geçen seneki paketleme kalitesinden düşüş var. İşçilik kalitesinden ödün vermeyin. Rahmi bey'e önerimdir.
Vasfi Halit Ustaoğlu | 31/10/2025
| 2,1 Kg
Lezzetli muhteşem
Çok lezzetli, yağlı bir peyniri. Derinin içinde suyu süzülmüş, sert bir peynir. Cok beğendik
Osman Aydemir | 13/01/2025